رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

دولت سعودی: اقدامات اسرائیل در بیت المقدس را قبول نداریم

دولت سعودی: اقدامات اسرائیل در بیت المقدس را قبول نداریم وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای به اتفاقات رخ داده در بیت‌المقدس واکنش نشان داد و از رژیم صهیونیستی خواست تا به قوانین بین‌المللی احترام بگذارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 09
کد خبر: ۸۷۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه عربستان سعودی شب گذشته (شنبه) در واکنش به اقدامات رژیم صهیونیستی در بیت‌المقدس گفت که ریاض مخالف بیرون کردن فلسطینی‌ها از بیت‌المقدس است.

 

به نوشته وبگاه شبکه العربیه، در این بیانیه آمده است: «عربستان سعودی طرح و اقدامات اسرائیل برای تخلیه منازل فلسطینی‌ها در قدس و تحمیل حاکمیت خود در آن‌ها را نمی‌پذیرد و هرگونه اقدام یکجانبه و هرگونه نقض تصمیمات قانونی بین‌المللی و هر اقدامی که فرصت از سرگیری روند صلح را نقض کند و صلح و امنیت منطقه را بر هم بزند را محکوم می‌کند.»

 

دولت سعودی در ادامه مدعی شد که در کنار مردم فلسطین قرار دارد و از تمامی تلاش‌ها برای رسیدن به راه‌حلی عادلانه و فراگیر در ارتباط با قضیه فلسطین حمایت می‌کند. راه‌حلی که موجب برپایی کشور مستقل فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی شود.

 

در روزهای گذشته صهیونیست‌های افراطی با حمله به نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی مانع ادای فرایض دینی از سوی آن‌ها شدند و این در حالی بود که مأموران رژیم صهیونیستی نیز از آنها حمایت می‌کردند. این اقدام به درگیری شدید میان مسلمانان و صهیونیست‌ها انجامیده است.

 

درگیری‌ها در دو شب گذشته به شدت جریان داشته و شب گذشته نیز که فلسطینی‌ها برای برگزاری مراسم شب قدر به مسجدالاقصی رفته بودند، درگیری‌ها آغاز شد و صهیونیست‌ها با گلوله‌های پلاستیکی به فلسطینی‌ها حمله کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار